Hej alla glada femmor!

Allmänt / Permalink / 0
Sista dagen på lovet! Jag hoppas att ni har vilat upp er ordentligt och kopplat av från skolan. Bloggen har också vilat ett tag nu, men imorgon kör vi för fullt igen! 
 
Först vill jag nämna skräcktexterna som ni skrev. Otroligt dukiga skribenter är ni! Vilka texter ni skrev!! Så bra så att det var en elev från Kalmarsundsskolan som vann hela tävlingen och kommer få tredje boken i trilogin Varelserna av Magnus Nordin hemmskickad till sig! Grattis till författaren till text nummer tre som skrevs av en tjej i 5C!! 
 
Veckan innan lovet så var det endast 5A som kom igång med en utmaning. De klarade utan problem att läsa ihop 1000 sidor tillsammans så nu är de ifatt er andra och vi befinner oss nu i Prag som är huvudstaden i Tjeckien. 
 
Här är en presentation gjord av Kamil! Kolla på den och förbered er inför att ni ska läsa om Europas länder till våren.
 
Nästa vecka går utmaningen ut på att skriva ett brev. Breven ska vara inlämnade senast på fredag. Sen är det frivilligt om ni vill skicka iväg det eller inte. Men gör ni det kommer ni garanterat få svar och kanske en ny vän någonstans i Sverige...  Låter det spännande? Jag berättar mer imorgon... 
 
 
 
 
Till top